OKTAY USTA YEMEK TARİFLERİ: Sardalyeli Yaprak Sarması

OKTAY USTA YEMEK TARİFLERİ

oktay usta,oktay usta yemekleri,oktay usta tarifleri ,yemek tarifleri, oktayusta, çorbalar, tatlılar,et yemekleri,tarifler,yemek,yemekler,oktay ustanın yemekleri,

16 Şubat 2008 Cumartesi

Sardalyeli Yaprak Sarması

Mutfak: Bilinmiyor
Süre: 30dk
MALZEMELER
20 adet sardalye baligi
20 adet asma yapragi
2-3 adet kuru sogan
limon
tuz
maydanoz
YAPILIŞ TARİFİ
Öncelikle bir tabagin içine soganlari yarim halka seklinde dograyalim,
limon suyu, tuz, maydanoz ve yagi ekleyelim. Sardalye baliginin isterseniz
kilçiklarini çikarin. Asma yapragindan 1 adet, sardalye baligindan bir adet
içine koyunuz, hazirladigimiz malzemeden koyup sararak tepsiye dizip 20-
25 dakika pisirip bol soganli salata ile servis yapiniz.
Afiyet olsun...

Etiketler: , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa